2012. szeptember 25., kedd

Karácsonyi játék ajánló

r /> Közeledik a Karácsony, ami a kiadóknak és a fejlesztőknek egy igazi aranybarlang az év végi hajtás. Most megnézzük a legnagyobb címeket, melyek bizonyára sokak fája alatt megtalálható lesz.

Akad ezek között olyan cím is, ami már megjelent. Ilyen a Torchlight II és a Borderlands 2 is, melyek bizonyára addig is számos kiegészítőt és extra tartalmat kapnak majd. Ugyancsak esélyes a két sportjáték is, a Fifa '13 és a Pro Evolution Soccer 2013. De természetesen jön még jó pár alkotás.

Október 12-én jelenik meg az XCOM: Enemy Unknown, mely a népszerű stratégiai sorozat felújítása lesz. A program hozza a klasszikus játékmenetet, de természetesen a mai elvárásoknak megfelelő grafikai színvonallal. Érdekesnek tűnik. Kíváncsian várjuk, a mai közönség mennyire fogadja be a kissé régies játékmenetet.

12-én lát napvilágot a Dishonored, mely a Bethesda legújabb sorozatának - vélhetően - első darabja. A fejlesztők szerint a program teljes szabadságot nyújt majd a küldetések során és szabadon élhetjük ki kreativitásunkat. 19-én jön a Doom 3 BFG Edition, melynek sikere már kérdéses.

Szintén az év végi hajtás egyik győztese lehet a Medal of Honor: Warfighter, mellyel természetesen együtt jár a Call of Duty: Black Ops 2 is. Nem kérdés, hogy utóbbi ismét esélyes a médiarekord döntésre, de idén változhat a helyzet. Az EA szerint ugyanis a Warfighter az őszi felhozataluk legnagyobb alkotása lesz.

A Ubisoft az Assassin's Creed harmadik részével támad majd, melyben új hős mutatkozik be. A versenyjátékok szerelmeseinek a Need for Speed Most Wanted nyújt majd kellemes kikapcsolódást, az akciójátékok rajongóinak pedig érkezik a Hitman Absolution.

Elméletileg még idén megjelenik a StarCraft 2: Heart of the Swarm, de természetesen biztos megjelenési dátumot nem tudunk. Az utolsó esélyes szintén a Ubisoft produktuma. A Far Cry 3 a gyengébben sikerült második epizód után visszatér a megszokott trópusi szigetre és új játékmódokat hoz be a szériába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése